Lépjen be az online rendelések világába a Bakeronline-nal

Ahogy a koronavírus (COVID-19) tovább terjed, úgy a fogyasztók vásárlási szokásai is változnak az egész világon. Olyan megoldásokat részesítenek előnyben, amelyek lehetővé teszik a távolságtartásra vonatkozó korlátozások betartását. Szeretnénk segíteni Önnek az online rendelések világába való belépésben, hogy ezzel támogathassuk az üzletét.

Pékségek és cukrászdák a kihívásokkal teli helyzetben

Az üzletek nyitvatartása szigorú szabályozás alá esik, a csoportos gyülekezés tiltott és a 1,5 méteres távolságot tartani kell egymástól azért, hogy megállítsuk a vírus további terjedését. 

A jelenlegi helyzetben csak korlátozottan hozzáférhetőek az erőforrások,  a megváltozott körülményekhez kell igazítani a mindennapi munkafolyamatokat  és szigorítani kell a higiéniára vonatkozó szabályokat is.

A fogyasztók előnyben részesítik az online rendelési és fizetési lehetőségeket, valamint törekednek arra, hogy minél kevesebb időt töltsenek az üzletekben. 

Egy webáruház elindítása önmagában is nagy kihívást jelent, mivel rengeteg időt és technikai erőforrást igényel. A Puratos hisz abban, hogy ennek nem kell feltétlenül így lennie. Ezért szeretnénk támogatni a pékségeket és cukrászdákat abban, hogy a vásárlóikat online is ki tudják szolgálni igazodva a változó vásárlási szokásokhoz. 

 

 

Bakeronline, a saját boltja, egyetlen kattintással

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segíthessünk Önnek a nehéz időkben. Éppen ezért a Puratos bemutatja a Bakeronline-t, ami egy olyan felület, ahol a pékségek és a cukrászdák egy személyre szabott webshopot alakíthatnak ki maguknak. 

A vásárlók egyszerűen leadhatják a megrendelésüket és megtekinthetik a termékkínálatot. Az egyes termékekhez áttekinthető leírás és allergén információk is kapcsolódnak. A rendelés leadásakor a vásárló online fizethet és kiválaszthatja az átvétel időpontját. 

Amellett, hogy vásárlóit non-stop kiszolgálhatja, az online rendelésfelvétellel hatékonyabbá teheti a beérkezett igények feldolgozását és azok mind teljesebb kielégítését. 

A rendelési szám megadásával a vásárlók egy adott időpontban felvehetik  a csomagjukat, a fizetés pedig elektronikusan történik. A vásárlóinak nem kell többé sorban állniuk, ez pedig csökkenti a vírus átadásának a kockázatát. 

Elindítjuk a webshopját

A digitális szakemberünk segítségével létrehozhatja a webshopját. 

Az ajánlat a következőket tartalmazza:

  • Személyre szabott webshop
  • Biztonságos online fizetési lehetőség
  • Személyre szabott üzlethelyi kommunikációs csomag a vásárlói tájékoztatására
  • Professzionális fotósorozat a webshopban elérhető termékeiről
  • Összeköttetés a közösségi médiával
  • Folyamatos tréning és támogatás

A webshop így néz ki.

Nemzetközi jelenlétünknek köszönhetően már több, mint 1500 pékség és cukrászda digitalizációjában segítettünk világszerte,  így Ön is nyugodtan ránk bízhatja az online boltjának létrehozását és üzemeltetését.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk elindítani a webshopját.

Startup Stock Photos

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben szeretné megnyitni az online webshopját, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@puratos.hu e-mail címen. 

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy támogassuk ügyfeleinket ebben a kihívásokkal teli időszakban. Infrastruktúránkat folyamatosan tovább bővítjük, hogy ki tudjuk elégíteni a Bakeronline iránt fellépő növekvő igényeket, garantálva ezzel a szolgáltatás megbízhatóságát.