14 márc. 2025
Tápanyagban gazdag élelmiszerek létrehozása kulcsfontosságú a fogyasztók egészsége és a vállalkozás sikerének szempontjából. Az innovatív megközelítések és a jól átgondolt, alternatív összetevők alkalmazásával lehetőség nyílik növelni a késztermékek tápértékét anélkül, hogy az az íz minőségi rovására menne. Olvasson tovább és fedezze fel, hogyan elégítheted ki az egészségesebb élelmiszerek iránti növekvő keresletet.
A tápanyag-egyensúly azt jelenti, hogy minden alapvető tápanyagot megfelelő mennyiségben fogyasztunk
A kiegyensúlyozott étrend biztosítja a szervezet egészséges működéséhez szükséges megfelelő arányú tápanyagokat.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az egészséges étrend alapelvei a következők…
A pékek és cukrászok számára 2 kulcsfontosságú területet kell előtérbe helyezni a tápanyag-egyensúly elősegítése érdekében:
A Puratosnál olyan innovatív megoldásokat kínálunk, amelyek a késztermék minden részletét lefedik. Segítjük ügyfeleinket termékeik tápanyag értékeinek optimalizálásában, miközben megőrizzük a funkcionalitást, az ízt és a textúrát.
Fedezze fel csökkentett cukortartalmú termékkínálatunkat: Puratos csökkentett cukortartalmú megoldások
A cukor az az összetevő, amelyet a fogyasztók leginkább szeretnének csökkenteni étrendjükben, mivel a túlzott cukorfogyasztás összefüggésbe hozható az elhízás és számos más nem fertőző betegség, például a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek, a fogszuvasodás és egyéb problémák fokozott kockázatával.
Puratos megoldások:
Ezen megoldásaink lehetővé teszik a késztermék cukortartalmának csökkentését anélkül, hogy kompromisszumot kéne kötni a funkcionalitás és az ízélmény terén.
Két kategóriában kínálunk csökkentett cukortartalmú megoldásokat:
Törekszünk arra, hogy gyümölcstöltelékeink gyümölcstartalmát minden lehetséges alkalommal növeljük. Ez nemcsak abban segít, hogy a fogyasztók elérjék az ajánlott napi gyümölcsbevitelt, hanem az aktuális fogyasztói igényeknek is megfelel. Taste Tomorrow kutatásunk szerint a fogyasztók 64%-a egészségesnek tartja a gyümölcstöltelékkel készült élelmiszereket.
Gyümölcstöltelékeink, amelyek legalább 50% gyümölcstartalommal rendelkeznek, javítják a késztermékek tápértékét, és vonzóbbá teszik azokat az egészségtudatos fogyasztók számára.
Fedezze fel gyümölcstöltelékeinket:
Az élelmi rost egy összetett szénhidrát, amelyet a bélrendszer nem tud teljesen megemészteni. A rost elengedhetetlen az egészséges étrendhez és az általános egészséghez, valamint segíthet csökkenteni a cukor- és zsírtartalmat a pékárukban.
Az ajánlott napi rostbevitel eléréséhez kínáljon teljes kiőrlésű kenyereket és egyéb termékeket a fogyasztóknak.
A Puratos termékei, mint például a Puravita, és a Softgrain mind segíthetnek a nagyszerű ízű, magas rosttartalmú termékek létrehozásában.
Érdeklődik megoldásaink iránt? Lépjen velünk kapcsolatba még ma!