Cselekvési tervünk

A Puratos Varázs

Bárhol is legyünk, közelebb kerülünk az emberekhez. 

Nagy figyelmet szentelünk az egyes országok kulturális sajátosságaira, egyedi módszereire két okból kifolyólag:
Egyrészt, hogy megfelelően kiszolgáljuk a helyi vásárlókat, másrészt hogy a megszerzett tapasztalatokat és megismert kulturális szokásokat másokkal is megosszuk és terjesszük helyi és nemzetközi szinten.

Ezt a két módszert nagy következetességgel ötvözzük: egyszerre terjesztjük és fejlesztjük termékeinket a nemzetközi mércének megfelelő színvonalnak megfelelően. Ezt nevezzük Puratos Varázsnak. Mindezt könnyedén megtehetjük, hiszen világszerte a legjobb pékekkel, cukrászokkal és csokoládékészítőkkel dolgozunk együtt. 

Inspiráció és Innováció

Mindenkinek, akikkel kapcsolatba lépünk szeretnénk új ötleteket adni és ezáltal elégedetté tenni őket. Úgy gondoljuk, hogy az embereknek egyre nagyobb elvárásaik vannak az ételminőségét és az újításokat illetően. A megoldások innovátor partnereként azon dolgozunk, hogy ez a két igény egyszerre teljesülhessen. Ennek a törekvésnek az alapja az alábbi hat elvünk:  

Csapatszellem

Csapatszellem

A csapatszellem kiemelt fontossággal bír a vállalatpolitikánkban. Hisszük, hogy az egész meghaladja a részek összességét és az összefogás által mind többet érünk el!

Szenvedély

Szenvedély

Szenvedélyünk megmutatkozik abban, ahogyan vásárlóinkat támogatjuk abban, hogy az új ajánlatainkon és ötleteinken keresztül növekejenek üzleti sikereik. Szintén fontosnak tartjuk, hogy egy inspiráló fejlesztői környezetet alakítsunk ki  Számukra, megköszönve bizalmukat, támogatásukat és lelkesedésüket.

Etikusság

Etikusság

Minden cselekedetünket és döntésünket az etikus magatartás hatja át.  Elveinkhez hűek maradunk a szakmai színvonal megtartásától, a felelőségteljes megállapodásokon keresztül az élelmiszer-biztonsági szabályok betartásának folyamataiban egyaránt.

Bátorság

Bátorság

A szenvedély önmagában kevés bátorság nélkül! A lehetőség követéséhez bátorság kell  és  soha nem félünk új dolgokat kipróbálni!

Minőség

Minőség

Megteremteni a legjobbat először, majd később mindenkor - és folyamatosan a fejlesztésre koncentrálni. Nem tudjuk pontosabban kifejezni Minőségpolitikánk lényegét, amit a mindennapokban szem előtt tartunk. 

Vízió

Vízió

Az újítások ötletekből erednek, amik tapasztalatokból épülnek fel, ezek pedig új távlatokat nyitnak meg és felkészítik ügyfeleinket a jövő kihívásaira.

Szervezetünk

Szervezetünk

A Puratos egy nemzetközi fogyasztócentrikus vállalat és összetartó céghálózat

Tovább olvasom!

Innováció

Innováció

Számunkra különösen fontos az innováció és az egyedi értékesítési módszerük, ami az évek alatt rendkívül sikeresnek bizonyult

Tovább olvasom!