Sütőipari Szaktudás Központ

Segítség az ipari volumenű haladáshoz

Az ipari pékségek világszerte olyan kihívásokkal szembesülnek, amik eltérnek a kézműves üzemek problémáitól, elsősorban a termelési mennyiségek és a gyártási idő tekintetében. Hogy partnereink segítségére legyünk alapítottunk tizenegy Nemzetközi Sütőipari Szaktudás Központot. (International Bakery Competence Center - IBCC)

Tesztpékségek

Az IBCC-k a világ minden tájáról érkező ügyfeleket kiszolgálják, egyedi sütőipari megoldások kifejlesztésével, valamint az új alkalmazások megalkotása és gyártás előtti tesztelése is feladatuk. Ennek érdekében az IBCC-k teljesen felszerelt tesztpékségeket működtetnek, amelyek kifejezetten a technológiai innovációk és a folyamatok hatékonyságának javítását szolgálják.

Testreszabott megoldások

Az IBCC-ben kutatóink és technikai tanácsadóink helyi csapata szem előtt tartja az összetevőkkel, kölcsönhatásokkal, folyamatokkal és technológiákkal kapcsolatos aktuális trendeket. Ennek eredményeképpen ügyfeleink teljes csomagokat kapnak testreszabott megoldásokkal, amelyek tartalmazzák az összetevőkínálatot, a késztermékek és a receptek listáját, amik a gépekhez és a folyamatokhoz illeszkednek pont úgy, mint a folyamatok alkalmazási lépései és a kalkuláció. 

Az IBCC-k speciális ipari alkalmazásokra és technológiákra is kínálnak képzéseket, hogy ügyfeleink nyomon követhessék az aktuális trendeket. 

További részletekért forduljon a helyi Puratos termékszakértőhöz!