Innovációs Központ

A megoldások innovátor partnere

A Puratos-nál sikereink fokmérője az, mennyire támogatjuk  ügyfeleinket abban, hogy olyan termékeket és megoldásokat készítsenek, amelyek megalapozzák és lehetővé teszik vállalkozásuk sikerét. Ennek a sikernek egyik fontos kiindulópontja az Innovációs Központunk.

A kézművesektől az ipari gyártókig,  a gyorséttermektől a nagy szupermarketekig nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelő megoldást. 

Innováció mindenkinek

Több mint [ADD NUMBER] technikai tanácsadó csapatunkkal az Innovációs Központok támogatják az ügyfeleket helyi és regionális szinten, hozzáféréssel a legmodernebb ipari berendezésekhez, szakértelemhez és képzéshez, valamint mélyreható nemzetközi trendek kutatásai eredményeihez.


Fókuszunkat három fő területre korlátozzuk: sütőipar, cukrászipar és csokoládé szektor; de szolgáltatásainkat minden ügyfelünknek ajánljuk, függetlenül attól, hogy kis - vagy nagyvállalkozásról van-e szó.  A kézművesektől az ipari gyártókig, a gyorséttermektől a nagy szupermarketekig  nálunk mindenkit megtalálja a neki megfelelő megoldást .

Központjaink és Ön

Innovációs központunkban három fő szolgáltatásra koncentrálunk:

•  Termékfejlesztés

Ahhoz, hogy segítsünk ügyfeleinknek a legjobb késztermékek megalkotásában, speciális képzéseket kínálunk a termékfejlesztés minden területén. Akár a jelenlegi termékválaszték fejlesztése, új receptek kidolgozása, akár a versenytársakkal való termékösszehasonlítás a cél. Tréningeket biztosítunk az íz, frissesség, textúra, az összetevők kölcsönhatása, tápérték és élelmiszer-párosítás témaköreiben. A termékfejlesztés minden területén szakértői tanácsadás, technikai szemináriumok is rendelkezésükre állnak.

•  Kategória menedzsment

A megfelelő kategória menedzsment a kulcsa a kiskereskedő és a beszállító közötti megfelelő kapcsolatnak. Az Innovációs Központtal történt  konzultáció során a valós profit-célokat elemezhetjük és meghatározhatjuk a megfelelő termékkategóriákat, az üzleti stratégiát. 

•  Termékprofil kialakítás

Mik a legfontosabb jellemzői a termékeinek? A kiváló textúra? A remek íz? Innovációs Központunkban legegyedibb előnyöket is továbbfejlesztjük, a vásárlók igényeit szem előtt tartva. Számos gyártó termékeit vizsgáltunk meg azt kutatva, mitől kapott néhányuk magasabb értékeket a többinél. Végül testreszabott megoldásokat fejlesztünk, amivel olyan termékek készülnek, amik megfelelnek a vevői igényeknek. 

Látogasson el hozzánk!

Ha új módszereket keres vállalkozása fellendítéséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot!