Cukrászipari Szaktudás Központ

A kiváló minőség központja

A Puratosnál evidenciaként kezeljük, hogy az ipari partnereink igényei nagymértékben eltérnek a kézművesek, vendéglátó partnereink vagy a szupermarketek igényeitől. Emiatt jöttek létre az  Cukrászipari Szakértelem Központok (IPCC-k), amelyek a cukrászipari gyártóknak kínálnak teljesen felszerelt laboratóriumi tesztüzemeket, amelyek a technológiai innovációt a és folyamatoptimalizálást szolgálják. 

Kutatás

Az IPCC egyik legfontosabb fókusza a kutatás. Fontos számunkra,  hogy naprakészek legyünk a legutolsó trendek tekintetében; továbbá sok időt és energiát fektetünk abba, hogy áttörő kutatások legyenek a segítségére a cukrászipari termékeknek összetevők, kölcsönhatások, gyártási folyamatok és - a berendezések gyártói számára - technológiák tekintetében. Ennek eredményeként az IPCC látogatói rengeteg gyakorlati tapasztalat birtokába jutnak.

Fejlesztés

Az IPCC-nél kulcsfontosságú dolog a partnereinkel való együttműködés.  Ez együtt jár azzal, hogy elérhetővé tesszük az új késztermékeket vagy termék-ötleteinket, új összetevők kifejlesztésével vagy azokkal az elképzeléseinkkel, amelyek adott  gyártási folyamatok egyszerűsítését szolgálják. A kiválóan felszerelt tesztüzemeinkben pedig vásárlóink kipróbálhatják termékötleteiket, mielőtt a saját gyártósorukon alkalmaznák őket.

Képzés

Az IPPC-ben található gondosan beállított ipari gyártósor tökéletes  eszköz tréningjeinken. Ennek köszönhetően egy sor próbasütést végezhetünk el valódi eszközkörnyezetben. Az IPCC-ben ügyfeleink eljutnak a számukra legmegfelelőbb készítési eljárásokhoz. 

Támogatás

Az IPCC egy nemzetközi csapat - technikai- és kutatás-fejlesztési vezetők, tanácsadók - támogatását élvezi, akik nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek az ipari alkalmazások és folyamatok fejlesztése területén . Azon túl, hogy a központi üzemben a kísérleti berendezések kezelését illetően választ adnak a felmerülő problémákra; helyszínekre kiszállva segítenek cukrászati partereinknek abban, hogy kielelt támogatásban részesüljenek saját gyártósoraikon is.

Ha több információt szeretne Cukrászipari Szakértelem Központunkról, kérjük, keresse fel a kapcsolattartónkat!