Csokoládé központ

A csokoládé története

Szenvedélyünk a csokoládé - különösképpen, ha válogatott területről származik. Teljes termékválasztékunkban megtalálható a 100% -ban bio gazdálkodásból és méltányos kereskedelmből származó, Belgiumban készített Belcolade termékcsaládtól kezdve a a helyi üzemekben gyártott kiváló minőségű valódi csokoládé készletekig számos termék. a teljes választékát kínálja a helyben gyártott, jó minőségű valódi csokoládé termékeink. Bevonókat és töltelékeket is készítünk mindenféle pék- és, cukrássüteményhez, csokoládéáruhoz. 

A Kitűnő Minőség Központjai

Mindezekkel még nem szűnt meg a csokoládé iránti rajongásunknak!

Két csokoládécentrumunk van, teljes egészében a csokoládékészítésre szakosodva: egy Wisconsinban, az USA-ban a másik Brüsszelben, Belgiumban, ahol arra törekszünk, hogy  megosszuk a csokoládéval és csokoládékészítményekkel kapcsolatos minden tapasztalatunkat.

A Puratos Csokoládé Központok képzéseket és szemináriumokat szerveznek, ahol a világ legjobb cukrászaitól és csokoládékészítőitől tanulhat. A technikai knowhow-t, az íz- és  gyártásbeli kulisszatitkokat vegyítve a Csokoládé Központjainkban új termékeket is készítünk, új eljárásokkal és új technológiákkal a gyártókkal és partnereinkkel összefogva. 

Ha többet szeretne megtudni a Puratos Csokoládé Centrumról, kérjük, keresse fel a kapcsolattartónkat! Szeretettel várjuk Önt!