A Puratos elkötelezett amellett, hogy alkalmazottai számára olyan szakmai környezetet biztosítson, amely központjában a tanulás és a karrierfejlesztés áll. A jövőbe tekintő innovációs törekvéseinkkel a Puratos Varázs kultúrája lehetővé teszi, hogy támogassa a cégen belüli tehetséges dolgozóit. 

A Puratos nagyon fontos nemzetközi szereplő. Termékei és szolgáltatásai több mint 100 országban érhetők el, több mint 68 Puratos leányvállalattal, amelyek világszerte több mint 7220 embert foglalkoztatnak.

Ez létszámban 2012-ben 30% -os emelkedési arányt jelent. Munkatársain együttműködnek és vállalják az eredményeket olyan hatékony megoldások kiépítésével, amelyek nagyobb sikert hoznak ügyfeleinknek.

A Puratos Varázs kiterjesztése

Új kollégánk már az első napon részt vesz a "Puratos Welcome Journey"-ben, azaz a Puratos Bevezető Tréningjén. Az átfogó indukciós program első lépéseként bemutatjuk a cég történetét, a cégkultúrát, termékeinket, az ügyfelek és fogyasztók szemléletét, valamint a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket. Mindezt játékos feladatokkal tarkított tréningeken keresztül sajátíthatják el és egy interaktív online tanfolyam is kíséri a folyamatot.

Együttműködő munkahelyi környezet

Puratos hisz a csapatmunkában. Nemzetközi tapasztalatainkat, innovatív megoldásainkat megosztva a belső és külső szervezetünkön keresztül: multidiszciplináris csapatokkal, valamint külső üzleti partnerekkel, köztük ügyfeleinkkel (B2B) és ügyfeleinkkel (fogyasztók, B2C) is együttműködünk.

A Puratos a gyors győzelmek helyett a hosszútávú célkitűzésekben hisz. Ez azt jelenti, hogy befektetéseink a jövőre vonatkoznak:  cégünknek több mint 77 innovációs központja van, és forgalmának 2,2% -át fordítja kutatás-fejlesztésre.

Puratos Egyetem, a hiteles tapasztalat

Az innováció mindaz, amiért mindent megteszünk. A Puratos Egyetem hosszútávú és sokrétű tanulási tapasztalatot nyújt dolgozóinknak.

Testre szabott "Puratos Leadership" Programunkon keresztül jelenlegi és jövőbeli vezetőink a Puratos Varázs kultúra szenvedélyes nagykövetévé válnak. A "Megoldások innovátor partnere" mottónkat képviselve sikeresen képesek gyors és hatékony eredmények elérésére.

Ha többet szeretne megtudni cégünkről és szívesen megtenné az első lépést ezen az izgalmas utazáson, kérjük, tekintse meg   áláslehetőségeinket!