Mint vállalat, ügyelnünk kel a környezettudatosságra! Továbbá felelősséget vállalunk a globális felmelegedés és az éghajlatváltozás elleni küzdelemben. Sőt, mint élelmiszeripari szereplők, közvetlenül érintettek vagyunk a bioszféra egyensúlyának ingadozásaiban, amik az általunk felhasznált alapösszetevők tulajdonságaira hatnak. Amíg cégünk a fejlődésre koncentrál, célunk, hogy ökológiai lábnyomunk minél kisebb legyen. Egyfelől a környezetebarát, jó minőségű termékek előállítása - és ezek számos országban való alkalmazása -  révén, másrészt az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának minimalizálásán keresztül (szén-dioxid), valamint a hulladék és a vízfogyasztás csökkentése révén.

Egy fenntarthatóbb vállalkozás felé

Mindig szem előtt tartjuk azt a tényt, hogy a tevékenységünk hatással van a társadalmi és helyi környezetünkre. Ügyelünk a fenntarthatóságra. Ennek eredményeképpen nagy mennyiségű erőforrást alkalmazunk olyan megoldások fejlesztéséhez, amiket energiatakarékosság, megújuló energia vagy hulladékkezeléshez alkalmazhatunk.

Amennyire csak lehetséges, összehangoljuk erőfeszítéseinket tevékenységünk következményeinek minimalizálása érdekében. Ez nem csak kizárólagosan termékgyártásra terjed ki, hanem az egész folyamatra, beleértve a nyersanyagok beszerzését, a csomagolást, a raktározást, a szállítást és a szállítást is. Ezek a kötelezettségvállalások mind a meggyőződésünkön alapulnak, másrészt tükrözik azt, amit ügyfeleink és fogyasztóink globális élelmiszer-ipari szereplőként várnak tőlünk.

The World In Their Hands