Krém: a Whippak-ot, az Aristo Decor margarint, a fondant és a glükóz szirupot főzzük fel 85°C-ra. Miután felfőztük öntsük rá a B White X605/G csokoládét, és kézi mixer segítségével keverjük át az így kapott krémet. A Classic Citromot keverés közben adagoljuk a krémhez.
Töltelék: a Topfil Feketeribizli gyümölcstölteléket kis szilikon formába töltsük be és tegyük fagyasztóba.
Tészta: a tészta puha állagú lesz, ezért begyúrás után fóliázzuk be és tegyük hűtőbe, hogy a tészta megmunkálható legyen. Miután a tészta megdermedt, és lehet vele dolgozni, nyújtsuk ki a linzert 3 mm vastagságúra, szúrjuk ki szaggatóval és tegyük sütőpapírral takart lemezre. 170°C-on süssük készre a linzert.
Desszert: vegyük ki a fagyasztóból a Topfil Feketeribizlit és tegyük a linzer közepére, majd a kihűlt és kikevert citromos krémet töltsünk a tetejére úgy, hogy az teljesen bevonja. Helyezzünk tört pörkölt mogyorót a citromos krém tetejére és tegyük 15°C-os hűtőbe. Amikor kihűlt a krém vonjuk be temperált B White X605/G csokoládéval. Tároljuk 15°C-os hűtőben.
Nehézségi fokozat:
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.