Készítsük el az élesztő nélküli leveles tésztánkat 2 perc lassú és 4 perc gyors dagasztással a recept szerint.
Az előre kimért Aristo Croissant margarint sütőpapír között formázzuk szögletes alakra, helyezzük a tészta egyik oldalára és a tészta üresen maradt részét hajtsuk rá. Hajtogassunk egy szimpla (3-as) és egy dupla(4-es)hajtást a tésztára.
Pihentessük hűtőben kb. 2-3 órát, majd ismét hajtsunk rá egy szimpla (3-as) és egy dupla (4-es) hajtást.
Felhasználásig hűtőben tároljuk.
Nyújtsuk ki a tésztát kb. 2 mm vastagságúra és vágjunk le a kinyújtott tésztából 15 cm széles csíkokat.
A levágott tészta közepén hosszban helyezzük rá a tölteléket, majd jobb oldalról a tölteléket borítsuk be az üresen maradt tészta résszel és kenjük meg tojással.
Ezután a bal oldali üresen maradt tésztarészt ráhajtjuk a tojással megkent tészta felületre.
A rétest lemezre tesszük és felületét megszurkáljuk villával, majd tegyük 210°C-os gőzzel teli sütőtérbe 50 percre.
Vegyük vissza a hőmérsékletet 20 perc elteltével 180°C-ra és nyissunk rá tiplit.
Amikor a termék megsült és kihűlt, szeleteljük fel tetszés szerinti darabokra és porcukorral hintjük meg a terméket.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.