Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 4 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
20°C
Tészta hajtogatás:
2 szimpla hajtás
Pihentetés:
Hűtőben, 20 perc
Hajtogatás:
1 szimpla hajtás, végnyújtás
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nyújtsuk ki a tésztát, majd a nyújtást követően vágjunk 9 cm-es csíkokat, és nyomózsák segítségével nyomjuk bele a Topfil Málna 60% gyümölcstölteléket. Végül a tésztát vágjuk 3-5 cm-es darabokra.
Sütés
Sütési hőmérséklet:
220°C
Sütési idő:25
8-10 perc
Receptünket az alábbi linkre kattintva letöltheti nyomtatásra alkalmas változatban.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.