Gyúrjuk össze a tészta hozzávalóit. Ezután a tésztát tegyük hűtőbe 1-2 órára pihenni.
Feldolgozás
Pihentetés után nyújtsuk ki a tésztánkat 2,5 mm vastagságúra és szúrjunk ki belőle keksz formákat. A kekszeket 200°C-on 10-12 perc alatt süssük készre.
Töltelék
Sütés után várjunk, amíg kihűl, végül töltsük össze Cremfil Classic Sós Karamell RSPO SG töltelékkel.
Bevonat
A kekszeket másnap mártsuk ki Carat Coverlux Dark bevonóval.
Receptünket az alábbi linkre kattintva letöltheti nyomtatásra alkalmas változatban.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.