Dagasszunk tésztát az összetevőkből 4 perc lassú, majd 5 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
26°C
Érési idő:
120 perc
Feladás
350 g
Feldolgozás
Feldolgozás
Gömbölyítés és hosszformázás, majd szakajtóba helyezés
Kelesztés
40-50 perc, 32°C-on 85%-os relatív páratartalom mellett
Sütés
Kemence hőfok
240°C gőzös légtérben
Sütési idő
28 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.