Készítsük el a leveles tésztát az alapanyagokból. Hajtogassuk bele a Mimetic-et 2 szimpla hajtással. A tésztát pihentessük 20 percig.
Pihentetés után az utolsó szipla hajtást végezzük cukorral megszórt felületen. A cukrot masszírozzuk kicsit a tésztába. Az utolsó nyújtást követően a tésztát kenjük meg vékonyan Mimetic-el, majd szórjuk meg cukorral.
Ezután mind két oldalról elindulva tekerjük fel a tésztát úgy, hogy a két henger középen összeérjen. A tésztát kis időre tegyük hűtőbe. A lehűlt tésztát egy éles kés segítségével vágjuk 1.1,5cm -es darabokra.
A feldarabolt tésztát helyezzük lemezre, majd 190°C-on 12-14 percig süssük készre.
Receptünket az alábbi linkre kattintva letöltheti nyomtatásra alkalmas változatban.
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.