Omlós pálmácska

Összetevők

Technológia

Leveles tészta

Készítsük el a leveles tésztát az alapanyagokból. Hajtogassuk bele a Mimetic-et 2 szimpla hajtással. A tésztát pihentessük 20 percig.


Töltelék

Pihentetés után az utolsó szipla hajtást végezzük cukorral megszórt felületen. A cukrot masszírozzuk kicsit a tésztába. Az utolsó nyújtást követően a tésztát kenjük meg vékonyan Mimetic-el, majd szórjuk meg cukorral.


Összeállítás

Ezután mind két oldalról elindulva tekerjük fel a tésztát úgy, hogy a két henger középen összeérjen. A tésztát kis időre tegyük hűtőbe. A lehűlt tésztát egy éles kés segítségével vágjuk 1.1,5cm -es darabokra.


Sütés

A feldarabolt tésztát helyezzük lemezre, majd 190°C-on 12-14 percig süssük készre.


Bevonás
Vonjuk be a kihűlt terméket Carat Coverlux White fehér bevonóval.

Receptünket az alábbi linkre kattintva letöltheti nyomtatásra alkalmas változatban.

Tudjon meg többet!

ATTENTION

An error occurred while rendering this component.

Please consult your application support team.