Dagasszunk tésztát az összetevőkből 4 perc lassú, majd 2 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
max 25°C
Érési idő:
10 perc táblán egyben áthajtva
Feldolgozás
Feldolgozás 1:
Nyújtsuk ki a tésztát 1 cm vastagságúra és kezeljük a tészta felületét Sunset Glaze CL felületi fénnyel.
Pihentetés:
1-24 óra hűtőben
Feldolgozás 2:
Ismét kenjük le a tészta felületét Sunset Glaze CL felületi fénnyel és ízlés szerint szórjuk meg sajttal vagy magokkal. Végül a terméket vágjuk tetszőleges méretű rúd formára.
Sütés
Sütési hőmérséklet:
210°C
Sütési idő:
10-12 perc
Receptünket az alábbi linkre kattintva letöltheti nyomtatásra alkalmas változatban.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.