Dagasszunk tésztát az összetevőkből 6 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton
Tészta hőmérséklet:
24°C
Érési idő:
150-180 perc, hajtás 2x 60 percenként
Feladás
750 g
Pihentetés
10 perc
Feldolgozás
Feldolgozás
Cipó forma
Kelesztés
40 perc, 36°C-on
Sütés
Hőmérséklet
215°C
Sütési idő
45-60 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.