Dagasszuk a tésztát 3 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton. Adjuk hozzá a zsiradékot, majd keverjük tovább 2 percig lassan és 3 percig gyorsan.
Tészta hőmérséklete
25°C
Érési idő
15 perc
Első kelesztés
15 percig szobahőmérsékleten
Feldolgozás
Előkészítés
Formáljuk hosszú, enyhén hegyes alakúra a tésztát (mint egy baguette-t)
Második kelesztés
120 percig, 35 °C-on, 80%-os relatív nedvességtartalom (RH) mellett.
Felületkezelés
Kenjük le Sunset Glaze üzemkész felületi fénnyel és tetszés szerint szórjunk szezámmagot a tetejére.
Sütés
Sütési hőfok
240°C
Sütési idő
8 perc, zárt levegőszabályzó mellett.
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.