Harapnivaló áfonyás szendvicsfánk

Elkészítés

Az összetevőkből dagasszunk tésztát 5 perc lassú és 7 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően kb. 28°C legyen. Ezt követően a tésztát takarjuk le és hagyjuk pihenni 5 percen keresztül. Pihentetés után nyújtógépen engedjük át és vágjuk 50 grammos téglalap alakú részekre. A fánkokat helyezzük fel az előzőleg liszttel megszórt sütőlemezre. Ezután kelesszük őket kb. 40 percig 32°C-on. Majd jól szellőző helyen további 10-20 percig bőrösítsük a fánkokat. Süssük a fánk mindkét oldalát 3-3 percig, majd fordítsuk vissza az első oldalra és süssük további 1 percig 175°C-on. A sütést követően hagyjuk azokat kihűlni, majd az áfonyás tölteléket töltsük be. Mártsuk őket olvasztott Carat Decorcrem dark bevonóba, végül pedig Carat Decorcrem white bevonóval dekoráljuk.


Tudjon meg többet!

ATTENTION

An error occurred while rendering this component.

Please consult your application support team.