Ez a csepp formájú, apró, ropogós kenyérféle a spanyol tapas bárok nélkülözhetetlen kelléke. Vágja félbe a carolast, és kenje le fokhagymás olívaolajjal a puha belső részeket. A félbevágott carolasra rakhat serrano sonkát, chorrizot, roston sült tintahalat, vékonyra vágott castilla vagy manchego sajtot, sült szardíniát, paradicsomkarikát, articsókát, füstölt makrélát, sült padlizsánt, omlettet, bébiuborkát, gyöngyhagymát, spenótot, roston sült garnélarákot, friss petrezselymet vagy grillezett zöldpaprikát az igazán spanyolos ízvilágért.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.