Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú, majd 6 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklet:
20°C
Érési idő:
120 perc
Feladás
80 g
Pihentetés
10 perc
Feldolgozás
Formázás
Pizza korong
Kelesztés
60 perc, 28°C-on
Sütés
Kemence hőfok
240°C
Sütési idő
11 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.