Dagasszunk tésztát az összetevőkből 6 + 6 perc, víz több adagban
Tészta hőmérséklet:
26°C
Érési idő:
90 perc, 2x áthajtás
Feladás
460 g
Pihentetés
10 perc
Feldolgozás
Feldolgozás
Vekni forma
Kelesztés
50 perc, 30-32°C-on
Sütés
Kemence hőfok
215°C
Sütési idő
26 perc
Tudjon meg többet!
ATTENTION
An error occurred while rendering this component.
Please consult your application support team.
Üdvözli a Puratos
Az oldalunk sütiket használ
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.