Az összetevőkből dagasszunk tésztát 6 perc lassú és 6 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően kb. 29°C legyen. Ezt követően a tésztát takarjuk le és hagyjuk pihenni 5 percen keresztül. Pihentetés után a tésztát osszuk fel 50 grammos egyenlő részekre. Sodrógépen engedjük át és formázzuk perec alakúra. A fánkokat helyezzük fel az előzőleg liszttel megszórt sütőlemezre. Ezután kelesszük őket kb. 40 percig 32°C-on. Majd jól szellőző helyen további 10-20 percig bőrösítsük a fánkokat. Süssük a fánk mindkét oldalát 3-3 percig, majd fordítsuk vissza az első oldalra és süssük további 1 percig 175°C-on. A sütést követően hagyjuk azokat lehűlni, majd mártsuk őket eperpiros por alapú ételfestékkel színezett, olvasztott Carat Coverlux white bevonóba. A bevonóba keverhetünk egy kevés olajat, így flexibilisebb lesz. A legvégén szórjuk rá a dekorgyöngyöket.
Nehézségi fokozat: