Puravita Körndlmischung CL bevezető akció

29 szept. 2023

Rólunk
Hírek

Megújult sütőipari keverékünket most akciós áron szerezheti be!

Kedves Vásárlóink!

Különleges termékbevezető akciónk keretén belül a Puravita Körndlmischung CL termékünket most kedvezményesen vásárolhatja meg! Az akció az október 2. - október 13. közötti időszakra, vagy a készlet erejéig érvényes.

Részletes tájékoztató az akcióról

  • Egy zsák vásárlása esetén a terméket 10% kedvezménnyel
  • két zsák vásárlása esetén a terméket 15% kedvezménnyel
  • három zsák vásárlása esetén a terméket 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg!
  • Három zsák fölötti rendelési mennyiség esetén a termékre a normál listaár érvényes.

    Fordítson figyelmet fogyasztói egészségére Puravita Körndlmischung CL sütőipari keverékünkkel

    Taste Tomorrow kutatásunk kimutatta, hogy napjainkban a vásárlók egyre tudatosabbak, amihez hozzátartozik, hogy egyre inkább érdekli őket a termékek címkéjén található összetevők listája. A fogyasztók azokat az összetevő-listákat preferálják, amelyek ismert, természetes eredetű anyagokat tartalmaznak és amelyeken tömör, egyértelmű leírások szerepelnek.

    Puravita: az értékes összetevők legjava, minden falat kenyérben

    Minden Puravita sütőipari keverékkel készült kenyér a Puratos egyedülálló összetevőinek legjobbjait tartalmazza, mint például különleges liszteket, teljes kiőrlésű gabonákat, magvakat, kovászokat, malátákat, valamint a legújabb Clean(er) Label enzimtechnológiákat. A Puravita sütőipari keverékek használatával ellenálhatatlanul ízletes, a benne lévő gabonáknak és magvaknak köszönhetően pedig igazán értékes és egészséges kenyeret és pékárukat készíthet.

    Clean(er) Label - Kevesebb E-szám, tisztább összetevőlista

    A "Clean(er) Label" kifejezésnek nincs pontos definíciója, de az élelmiszeriparban általában azokat a termékeket nevezzük így, amelyek "E-számos" összetevőktől mentesek (pl. adalékanyagok, tartósítószerek, mesterséges színezékek), vagy ezeket csak csökkentett számban tartalmazzák.

    New Visual Identity 2022

    További információkért lépjen velünk kapcsolatba!