Kifinomult textúra, gazdag ízvilág - Próbálja ki legújabb piskótakeverékünket, a Tegral Piskótát bevezető akciónk keretein belül!

12 febr. 2024

Rólunk
Hírek

Fedezze fel legújabb termékünk, a Tegral Piskóta adta lehetőségeket és vásárolja meg akciósan piskótakeverékünket a bevezető akció keretein belül!

Engedje meg, hogy bemutassuk új, hazai gyártású komplett piskótakeverékünket, a Tegral Piskótát, melynek ellenállhatatlan, kellemes vaníliás íze és bársonyos textúrája tökéletes alapot ad az édes cukrászsüteményeknek. A Tegral Piskóta a tökéletes megoldás, ha egy könnyen és egyszerűen kezelhető alapanyagot szeretne, miközben állandó minőséget és kiváló ízt biztosít.  

A legfrissebb (2023, Magyarország) Taste Tomorrow fogyasztói kutatásunkban - mely a Puratos saját kutatási programja - a fogyasztókat arról is megkérdeztük, hogy mi az a szempont, ami befolyásolja őket vásárlási döntéseik meghozatalában. A megkérdezett fogyasztók 56%-a válaszolta azt, hogy az íz kiemelt szerepet tölt be számukra édes pék- vagy cukrászsütemények vásárlásakor.

Piskótakeverékünket úgy alkottuk meg, hogy illeszkedjen a modern cukrászsütemények készítésének kihívásaihoz. Használatához csupán csak víz hozzáadása szükséges, ezáltal elkerülhetőek a mérésekből adódó hibák is. Egyszerű elkészítésének köszönhetően nem igényel szakértelmet. A Tegral Piskóta használata mindig garantált stabil minőséget és kifogástalan ízélményt eredményez.

Ráadásul Tegral Piskóta termékünket most akciósan vásárolhatja meg! A részletekért olvasson tovább!

Tegral Piskóta termékünket most kedvezményesen vásárolhatja meg a bevezető akció keretein belül! Az akció április 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Az akció részletei:

Érvényes akció a termék vásárlásakor az első zsákra

 
Tegral Piskóta termékünk vásárlásakor most az első zsákot 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg az akció időtartama alatt vagy a készlet erejéig.
Érvényes akció a termék vásárlásakor az első zsákra

Felhívjuk figyelmét, hogy akciónk csak az első zsákra vonatkozik akkor is, ha több zsákot rendel egyszerre!

Kérjük a termékek elérhetőségéről és rendelési lehetőségéről érdeklődjön vevőszolgálatunknál vagy termékszakértő kollégáinknál! További információért lépjen velünk kapcsolatba!