Egészséges késztermék, boldog vásárlók, sikeres üzlet: Akció Puravita Körndlmischung CL termékünkre

11 jan. 2024

Rólunk
Hírek

A Puravita Körndlmischung CL sütőipari keverékünket most akciós áron szerezheti be!

Napjainkban az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb táplálkozás egyre népszerűbb a fogyasztók körében. Ebből fakadóan az egészségesebb élelmiszerek iránti kereslet is folyamatos növekedést mutat. Viszont a fogyasztók nehezen válnak meg a különleges ízélményektől. Szeretnének arra törekedni, hogy harmóniát teremtsenek az ízletesség és az egészséges táplálkozás között.

A legfrissebb (2023) Taste Tomorrow fogyasztói kutatásunk szerint a fogyasztók 81%-a gondolja úgy, hogy a magvak olyan összetevők, amelyek a kenyér ízét pozitívan befolyásolják, 74%-a pedig egyetért azzal, hogy a teljes kiőrlésű gabonákból készült kenyerek és pékáruk ízletesebbek.

Annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani ezen fogyasztói igények kielégítésével, most egy tökéletes megoldást kínálunk az Ön számára! Sütőipari keverékünk a Puravita Körndlmischung CL gondosan válogatott összetevők hozzáadásával készült, mint például a teljes kiőrlésű gabona és a magvak, így használatával kiváló minőségű és ízélményekben gazdag kenyeret és pékárut készíthet. Ráadásul termékünk alkalmazásával hosszabb eltarthatósági időt is biztosíthat késztermékeinek.

Puravita Körndlmischung CL termékünket most akár 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg! Az akció a január 15. - február 5. közötti időszakra vagy a készlet erejéig érvényes!

Az akció részletei:

Érvényes akció 1 zsák vásárlása esetén

 
1 zsák vásárlása esetén a Puravita Körndlmischung CL terméket 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg az akció időtartama alatt vagy a készlet erejéig.
Érvényes akció 1 zsák vásárlása esetén

Érvényes akció 2 zsák vásárlása esetén

 
2 zsák vásárlása esetén a Puravita Körndlmischung CL terméket 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg az akció időtartama alatt vagy a készlet erejéig.
Érvényes akció 2 zsák vásárlása esetén

Érvényes akció 3 zsák vásárlása esetén

 
3 zsák vásárlása esetén a Puravita Körndlmischung CL terméket 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg az akció időtartama alatt vagy a készlet erejéig.
Érvényes akció 3 zsák vásárlása esetén

Három zsák fölötti rendelési mennyiség esetén a termékre a normál listaár érvényes.

Kérjük a termék elérhetőségéről és rendelési lehetőségéről érdeklődjön vevőszolgálatunknál vagy termékszakértő kollégáinknál! További információért lépjen velünk kapcsolatba!