Csábító akció az Ön számára, vonzó késztermék a fogyasztói részére - Easy Potato Yellow CL

8 jan. 2024

Rólunk
Hírek

Szerezze be akciósan megújult formulájú burgonyás sütőipari keverékünket, az Easy Potato Yellow CL-t

Az Easy Potato Yellow CL megújult formulájának köszönhetően késztermékei az eddiginél még trendibb és élettel telibb, sárgásabb színvilágban tündökölhetnek. 

A 2023-as Taste Tomorrow kutatásból - mely a Puratos saját kutatási programja - megtudhatjuk, hogy a kenyérvásárlás során a magyar fogyasztók a frissességet tartják a legfontosabb szempontnak. Azt is megkérdeztük a fogyasztóktól, hogy mi befolyásolja leginkább a frissességről alkotott elképzeléseiket. A kenyér ropogóssága, a kenyér illata, hogy mikor készült el, illetve a színe és a megjelenése egyaránt fontos tényezők a vásárlási döntésük meghozatalakor. Az Easy Potato Yellow CL termékünk új formuláját úgy alkottuk meg, hogy felhasználásával még vonzóbb színű burgonyás pékárukat készíthessen, melyet fogyasztói szívesen vesznek le a polcról és kóstolnak meg. 

 

Ráadásul az Easy Potato Yellow CL keverékünk nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így tökéletesen alkalmazkodik a természetesség iránti fogyasztói preferenciához. A 2023-as Taste Tomorrow fogyasztói kutatásunk szerint az egyik legmeghatározóbb trend, ami a sütőipart alakítja idén, az nem más, mint az átláthatóság. A vásárlási döntéshozatalkor a fogyasztók többsége az olyan élelmiszereket választja, amelyek minimálisan vagy egyáltalán nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat. Válassza Clean(er) Label megoldásainkat, hogy ennek a fogyasztói igénynek megfeleljen és készítsen egészségesebb pékárukat!

Easy Potato Yellow CL termékünket most akciósan vásárolhatja meg! Az akció a január 8. - január 26. közötti időszakra vagy a készlet erejéig érvényes!

Az akció részletei:

Érvényes akció a termék vásárlásakor az első zsákra

 
Az Easy Potato Yellow CL termékünk vásárlásakor most az első zsákot 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg az akció időtartama alatt vagy a készlet erejéig.
Érvényes akció a termék vásárlásakor az első zsákra

Felhívjuk figyelmét, hogy akciónk csak az első zsákra vonatkozik akkor is, ha több darabot rendel egyszerre!

Kérjük a termék elérhetőségéről és rendelési lehetőségéről érdeklődjön vevőszolgálatunknál vagy termékszakértő kollégáinknál! További információért lépjen velünk kapcsolatba!