Sós karamell fagylalt

Elkészítés

A tejes fagylalt alaplevéhez adja hozzá a sós karamellt, keverje az alaplébe 3 perc alatt, majd fagyassza ki fagylaltgépben 15 perc alatt. A kész fagylaltot rétegezze és díszítse a a sós karamellel.

Tipp: A tejes fagylalt alaplevébe főzzön 50-80 g Ariba Chantyblock növényi krémzsiradékot, hogy a fagylaltja még krémesebb legyen.

Extra tipp: Cremfil Sós Karamell tölteléket nemcsak fagylaltokhoz, hanem akár más késztermékhez is felhasználhatja. A sós karamell  a vajkrém ízesítésére is kiváló.

Megjegyzés

Nehézségi fokozat:  

Igény

  • Nyár
  • Cukrászipar

Aki kóstolta már, tudja, milyen remek párosítás a sós karamell és a fagylalt. Aki esetleg még nem kóstolta, annak pedig épp itt az ideje, hogy kipróbálja, biztosan nem fog csalódni!

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek