Carolas (baguette kagyló)

Összetevők
Búzaliszt B-55 660 g
O-Tentic Durum (kovászkészítmény) 40 g
Durumliszt 340 g
18 g
Víz 700 g

Elkészítés

Megjegyzés

Nehézségi fokozat:  

Igény

  • Sütőipar
  • Baguette
  • Laktózmentes
  • Clean Label

Ez a csepp formájú, apró, ropogós kenyérféle, a spanyol Tapas bárok nélkülözhetetlen kelléke. Vágja félbe a Carolast, és kenje le fokhagymás-olívás olajjal a puha belső részeket. A félbevágott Carolas alsó részére helyezzen egy vagy két alapanyagot az itt felsoroltakból. Serrano sonka, Chorrizo, roston sült tintahal, vékonyra vágott Castilla vagy Manchego sajt, forró olajban kisült szardínia, paradicsom karika, articsóka, füstölt makréla, olajban sült padlizsán, tojásos omlett, bébi-uborka, gyöngyhagyma, spenót, garnéla rák roston, friss petrezselyem, grillezett zöldpaprika.