Tészta | ||
---|---|---|
Búzafinomliszt BL 55 | 10 000 g | |
Víz | 6 200 g | |
Easy SiebenFelder (keverék) | 3 300 g | |
Easy Potato (keverék) | 800 g | |
O-Tentic Durum (kovászkészítmény) | 400 g | |
Argenta General Soft HF (margarin) | 200 g | |
Felület | ||
Tökmag | 2 500 g | |
Sunset Glaze BP | 25 g |
Dagasszunk tésztát az összetevőkből 3 perc lassú és 5 perc gyors fokozaton. Törekedjünk arra, hogy a tészta hőmérséklete a dagasztást követően 28°C legyen. A tésztaérés 30 perc, ezután nyújtsuk ki és vágjunk 80 grammos téglalapokat. Az így kapott tészta felületét kezeljük Sunset Glaze BP felületi fénnyel és mártsuk bele a tökmagokba. Kelesszük lemezen 45 percig 34°C-on, majd süssük előmelegített 210°C-os gőzös sütőben 12 percig.
A sütőipari keverékek a professzionális pékségek létfontosságú alapanyagai, amelyek biztosítják a minőséget, az egyszerű használatot és a költséghatékonyságot. A sütőipari keverékek körébe tartozik a Puratos Easy termékcsaládja is, melynek a legnagyobb előnye az egyszerű használatban rejlik. Ezt a tökmagos szendvicsalapot a burgonyás Easy Potato és a sokmagvas Easy Siebenfelder keverékeink felhasználásával készítettük el.