Dagasszunk tésztát az összetevőkből 4 perc lassú, majd 2 perc gyors fokozaton.
Tészta hőmérséklete
20 °C
Tésztaérési idő
60 perc (hűtőben)
Osztás
280 gramm
Pihentetés
2 perc
Formázás
Nyújtsuk ki a tésztát, majd kenjük meg a kikevert diótöltelékkel és a tetejét kenjük le a Topfil Feketeribizli 60%-os gyümölcstöltelékkel, végül tekerjük fel.
Sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújhassa a weboldalunk, hogy azonosíthassuk az ismételt látogatásokat és a felhasználói preferenciákat, valamint mérhessük és elemezhessük az oldal forgalmát. Ha többet szeretne megtudni a sütikről - beleértve azok letiltásának módját - tekintse meg a süti szabályzatunkat. Az "Elfogadom a sütibeállításokat" gombra kattintva hozzájárul az összes süti használatához.