A fogyasztók azt szeretik, ha meglepik és lenyűgözik őket. Ez túlmutat magukon az ételeken – az étkezési élmény egésze fontosabb, mint valaha. Az élmények következő szintje az a zökkenőmentes „figitális” élmény lesz, amely integrált módon ötvözi az offline és az online világ előnyeit. A Puratosnál szeretnénk csodálatos élményeket nyújtani a fogyasztóknak. A Mimetic 32 ezen élmények megvalósítására fejlesztett, egy egyedülálló, növényi alapú speciális zsiradék, melynek felhasználásával ínycsiklandozó pék- és cukrászsütemények készíthetőek. A késztermék ízélményben a vajhoz hasonló, azonban annál sokkal könnyebben kezelhető.
A mimetic egyedülálló növényi alapú speciális zsiradék, mellyel ellenálhatatlan pék- és cukrászsütemények készíthetőek. A késztermék ízélményben a vajhoz hasonló, azonban annál sokkal könnyebben kezelhető.
A Puratos kovásszal kapcsolatos több mint 25 éves szakértelme, a különböző gabonafélék és lisztek, a mikroorganizmusok és fermentálási módszerek széles választéka a Sapores kiváló minőségű megoldásaiban egyesülnek. Rugalmasságot biztosítanak Önnek az összes pékáru ízének és szerkezetének megválasztásában, az ízletes minőségi kenyértől az igazi „pain-au-levain”-ig. A Sapore segít Önnek a megújulásban, és lehetővé teszi, hogy egyedi jelleget adjon meglévő péktermékeinek.
Lenyűgöző, magyar ízvilág kultúráját előidéző cipó. Egy ízekben gazdag meglepetés azok számára, akik megkóstolják.
Valódi francia örökség ihlette macaron, ami ellenállhatatlan és prémium ízélményt nyújt
Pékáru, cukrászsütemény és csokoládé vásárlásakor az íz az elsődleges szempont. A fogyasztók azonban azt szeretnék, hogy minden érzékszervüket lenyűgözzék.
A fogyasztók egészséggel kapcsolatos elvárásai egyre nőnek. Az egészséges táplálkozás egyszerre jelent többet és kevesebbet. A siker kulcsát azon legfontosabb összetevők kiemelése jelenti, amelyek egészségesek és ízletesek.
A fogyasztók minőségérzékelését a frissesség határozza meg, ezért érdemes a frissesség élményének átadására törekedni. Az illat, a sütés ideje, a rövid polcélettartam, a megjelenés és a ropogósság mind nagyon fontos.