Toast kenyér

 

A pirítósnak való kenyér praktikusnak bizonyult az utazások során, ahol a többi kenyérfajta kiszáradt és nem lehetett könnyen megenni. A megoldást a toast-kenyér jelentette, amit ugyanúgy lehetett ízesíteni. Tartóssága és finomsága miatt terjedt el.

Puratos összetevők

Easy Roggen (keverék)

Sütőipari keverék rozskenyerek készítéséhez

Puravita Integrale (keverék)

Sütőipari keverék teljes kiőrlésű lisztből készült sütőipari termékek készítésére

Argenta General Soft HF (margarin)

100% növényi margarin sütő-, cukrász- és édesipari tészták dúsítására

Sapore Othello (poralapú ízkovász)

Kovászkészítmény rozsból (szárított ízkovász)

Sapore Orfeo (poralapú ízkovász)

Savanykás karakterű, erősen rozsos jellegű, savakban gazdag, háttérben kakaóbab jegyeket finoman hordozó por alapú ízkovász

Sapore Traviata (poralapú ízkovász)

Kovászkészítmény rozsból (szárított rozskovász)

Aloha-D Soft HF (margarin)

100% növényi margarin

Soft'r Wool (adalék)

Sütőipari adalékanyag a puhaság és frissesség növelésére

Sütőipari Szaktudás Központ

Lehetőségeket és eszközöket biztosít a vásárlók számára speciális sütőipari késztermékek elkészítéséhez és a gyártás megkezdése előtti tesztsütésekhez is.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Kenyérzamat Központ

Belgiumban, St. Vithben található ez a központunk, ahol a vásárlók, kutatók és a Puratos munkatársak egyaránt felfedezhetik a tökéletes kenyérízek világát. A központ a híres Kovásztárunknak is otthont ad.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!