Sokmagvas és teljes kiőrlésű kenyerek

A sokmagvas kenyeret két vagy többfajta gabonából készítenek. A gabonafélék közt a árpa, len, köles, zab, búza és teljes kiőrlésű liszt. Egyes fajták a teljes, ehető magvakat is tartalmazhatják, ezek a lenmag, quiona, tökmag és napraforgómag. Ismert a hét- és kilencmagvas kenyerek. Feldolgozatlan gabonaszemekfelhasználásával is elkészíthető.

A teljes kiőrlésű kenyér a teljes kiőrlésű liszt olyan táplálkozástani szempontból előnyös összetevőket is tartalmaz, mint a búzaszemek külső rétegei - vagyis a korpa -, valamint a csíra. A plusz rostanyagoknak köszönhetően a teljes kiőrlésű búzaliszt kiegyensúlyozottabb inzulinműködést tesz lehetővé, illetve segíti az anyagcsere-folyamatokat.

 

Puratos összetevők

Easy Roggen (keverék)

Sütőipari keverék rozskenyerek készítéséhez

Puravita Integrale (keverék)

Sütőipari keverék teljes kiőrlésű lisztből készült sütőipari termékek készítésére

Tigris Blue (komplex adalék)

Komplex sütőipari adalékanyag normál, fagyasztott és késleltetett technológiákhoz

Tigris Orange (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag zsemlefélék és finompékáruk készítésére

Tigris White (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag kenyerek és zsemlefélék készítéséhez

Búzaglutén

Szárított búzaglutén

Sütőipari Szaktudás Központ

Lehetőségeket és eszközöket biztosít a vásárlók számára speciális sütőipari késztermékek elkészítéséhez és a gyártás megkezdése előtti tesztsütésekhez is.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Kenyérzamat Központ

Belgiumban, St. Vithben található ez a központunk, ahol a vásárlók, kutatók és a Puratos munkatársak egyaránt felfedezhetik a tökéletes kenyérízek világát. A központ a híres Kovásztárunknak is otthont ad.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!