Rozskenyerek

A rozskenyér rozs és búzaliszt kombinációjának eredménye. A variációk attól függnek, milyen arányban van a rozsliszt a termékben. Textúrájában sűrűbb mint  a búzalisztből készült kenyér. Rosttartalma is magasabb, sötétebb színű és erősebb ízű.

Puratos összetevők

Easy Roggen (keverék)

Sütőipari keverék rozskenyerek készítéséhez

Tigris Blue (komplex adalék)

Komplex sütőipari adalékanyag normál, fagyasztott és késleltetett technológiákhoz

Tigris White (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag kenyerek és zsemlefélék készítéséhez

Tigris Orange (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag zsemlefélék és finompékáruk készítésére

Sapore Othello (poralapú ízkovász)

Kovászkészítmény rozsból (szárított ízkovász)

RS-5 (adalék)

Sütőipari adalékanyag rozsos és rozs termékek készítéséhez

Sapore Orfeo (poralapú ízkovász)

Savanykás karakterű, erősen rozsos jellegű, savakban gazdag, háttérben kakaóbab jegyeket finoman hordozó por alapú ízkovász

Sapore Traviata (poralapú ízkovász)

Kovászkészítmény rozsból (szárított rozskovász)

Sütőipari Szaktudás Központ

Lehetőségeket és eszközöket biztosít a vásárlók számára speciális sütőipari késztermékek elkészítéséhez és a gyártás megkezdése előtti tesztsütésekhez is.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Kenyérzamat Központ

Belgiumban, St. Vithben található ez a központunk, ahol a vásárlók, kutatók és a Puratos munkatársak egyaránt felfedezhetik a tökéletes kenyérízek világát. A központ a híres Kovásztárunknak is otthont ad.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!