Pizza

 

 

A pizza egy vékony olasz kenyérfajta, amely eredetileg a Földközi-tenger északi partjáról származik. Az ókori római "panis focatius" a tűz hamuján sütött lapos kenyeret jelöli. Franciaországban ez a fajta kenyér luxuscikké vált egészen a középkor végéig é rengeteg változata volt. A XIV. és XV. századi dokumentumok "placentula" néven egy tortaféleként említik, hogy elkerüljék azt, hogy kenyéradót fizessenek.

Puratos összetevők

Tegral Pizza Lombardo (keverék)

Keverék hagyományos pizzák készítéséhez

Puravita Integrale (keverék)

Sütőipari keverék teljes kiőrlésű lisztből készült sütőipari termékek készítésére

Tigris Blue (komplex adalék)

Komplex sütőipari adalékanyag normál, fagyasztott és késleltetett technológiákhoz

Tigris Orange (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag zsemlefélék és finompékáruk készítésére

Tigris White (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag kenyerek és zsemlefélék készítéséhez

Búzaglutén

Szárított búzaglutén

Sapore Softgrain Multigrain (magkeverék)

Kovászlében főzött magkeverék

Sütőipari Szaktudás Központ

Lehetőségeket és eszközöket biztosít a vásárlók számára speciális sütőipari késztermékek elkészítéséhez és a gyártás megkezdése előtti tesztsütésekhez is.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Kenyérzamat Központ

Belgiumban, St. Vithben található ez a központunk, ahol a vásárlók, kutatók és a Puratos munkatársak egyaránt felfedezhetik a tökéletes kenyérízek világát. A központ a híres Kovásztárunknak is otthont ad.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!