Panettone

A Pannettone egy olyan péksütemény, amelyet először Milánóban készítették a XX. század elején, általában a karácsonyi ünnepeken népszerű. Egy könnyed, levegős tésztájú készítmény, több nap alatt készül el. A tészta általában kandírozott gyümölccsökkel ízesített, például narancs, citrom, mazsola, de számos más variáció is kelterjedt, mint a sima vagy a csokoládé chips-el ízesített. 

Puratos összetevők

Tigris Blue (komplex adalék)

Komplex sütőipari adalékanyag normál, fagyasztott és késleltetett technológiákhoz

Sunset Glaze BP

Üzemkész felületi fény

Tigris White (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag kenyerek és zsemlefélék készítéséhez

Sunset Glaze CL

Üzemkész felületi fény

Tigris Roll (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag kenyerek és zsemlefélék készítéséhez

Tigris Orange (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag zsemlefélék és finompékáruk készítésére

Argenta General Soft HF (margarin)

100% növényi margarin sütő-, cukrász- és édesipari tészták dúsítására

Sütőipari Szaktudás Központ

Lehetőségeket és eszközöket biztosít a vásárlók számára speciális sütőipari késztermékek elkészítéséhez és a gyártás megkezdése előtti tesztsütésekhez is.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Kenyérzamat Központ

Belgiumban, St. Vithben található ez a központunk, ahol a vásárlók, kutatók és a Puratos munkatársak egyaránt felfedezhetik a tökéletes kenyérízek világát. A központ a híres Kovásztárunknak is otthont ad.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!