Leveles tészták

A leveles tészta készítésekor először a búzalisztet és a viezet összekeverjük, majd vajat adunk hozzá. A tésztát többször hajtogatják, majd sütik a létrejövő rétegek egyedülálló textúrát alkotnajk. Számos pék- és cukrászsütemény alaptésztája. 

Puratos összetevők

Purajogo

Süthető joghurtos krémtöltelék sütő- és cukrászipari felhasználásra

Argenta General Soft HF (margarin)

100% növényi margarin sütő-, cukrász- és édesipari tészták dúsítására

CPT Classic (vaníliás ízű pudingpor)

Vaníliás ízű pudingpor főzött pudingok és krémek készítéséhez

Modulo Soft (adalék)

Sütő- és cukrászipari adalékanyag a puhaság növelésére

Argenta Pastry HF (margarin)

100% növényi margarin élesztős és élesztő nélküli leveles tészták készítéséhez

Aloha-D Soft HF (margarin)

100% növényi margarin

Dolce Lyra (krémpor)

Krémpor hideg úton készített kémekhez, pudingokhoz

Sütőipari Szaktudás Központ

Lehetőségeket és eszközöket biztosít a vásárlók számára speciális sütőipari késztermékek elkészítéséhez és a gyártás megkezdése előtti tesztsütésekhez is.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Kenyérzamat Központ

Belgiumban, St. Vithben található ez a központunk, ahol a vásárlók, kutatók és a Puratos munkatársak egyaránt felfedezhetik a tökéletes kenyérízek világát. A központ a híres Kovásztárunknak is otthont ad.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!