Leveles tészták

A leveles tészta készítésekor először a búzalisztet és a viezet összekeverjük, majd vajat adunk hozzá. A tésztát többször hajtogatják, majd sütik a létrejövő rétegek egyedülálló textúrát alkotnajk. Számos pék- és cukrászsütemény alaptésztája. 

Puratos összetevők

Purajogo

Süthető joghurtos krémtöltelék sütő- és cukrászipari felhasználásra

Aloha-D Soft HF (margarin)

100% növényi margarin

Aristo Croissant HF (margarin)

100% növényi margarin leveles tészták készítéséhez

Dolce Nero (krémpor)

Krémpor hideg úton készített kakaós töltelékek készítésére

Argenta Pastry HF (margarin)

100% növényi margarin élesztős és élesztő nélküli leveles tészták készítéséhez

Dolce Vita (krémpor)

Vaníliás ízű sütő- és cukrászipari krémpor hideg úton készített krémekhez, pudingokhoz

CPT Classic (vaníliás ízű pudingpor)

Vaníliás ízű pudingpor főzött pudingok és krémek készítéséhez

Dolce Lyra (krémpor)

Krémpor hideg úton készített kémekhez, pudingokhoz

Sütőipari Szaktudás Központ

Lehetőségeket és eszközöket biztosít a vásárlók számára speciális sütőipari késztermékek elkészítéséhez és a gyártás megkezdése előtti tesztsütésekhez is.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Kenyérzamat Központ

Belgiumban, St. Vithben található ez a központunk, ahol a vásárlók, kutatók és a Puratos munkatársak egyaránt felfedezhetik a tökéletes kenyérízek világát. A központ a híres Kovásztárunknak is otthont ad.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!