Kalácsok , stollenek és bejglik

A kalács finom búzalisztből tejjel, vajjal és tojással dagasztott, kelt, foszlós bélű, édes ízű sült tésztaféle, amelyet a magyar hagyományok szerint ünnepekre készítenek.

A stollen hagyományos német karácsonyi sütemény, szárított gyümölcsökkel és diófélékkel dúsítva.

A bejgli magyar nevén mákos vagy diós tekercs, tradicionális magyar karácsonyi étel, hagyományosan dióval vagy mákkal, újabban gesztenyével, meggyel vagy aszalt szilvával töltött édesség, de létezik meggyes-mákos, gesztenyés-szilvás, almás-mákos és káposztás változata is.

Puratos összetevők

Tigris Blue (komplex adalék)

Komplex sütőipari adalékanyag normál, fagyasztott és késleltetett technológiákhoz

Tigris White (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag kenyerek és zsemlefélék készítéséhez

Tigris Orange (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag zsemlefélék és finompékáruk készítésére

Argenta General Soft HF (margarin)

100% növényi margarin sütő-, cukrász- és édesipari tészták dúsítására

Modulo Soft (adalék)

Sütő- és cukrászipari adalékanyag a puhaság növelésére

Aloha-D Soft HF (margarin)

100% növényi margarin

Soft'r Wool (adalék)

Sütőipari adalékanyag a puhaság és frissesség növelésére

Easy Kalvan (keverék)

Sütőipari keverék vaníliás ízű kalács és kalács jellegű termékek készítéséhez

Sütőipari Szaktudás Központ

Lehetőségeket és eszközöket biztosít a vásárlók számára speciális sütőipari késztermékek elkészítéséhez és a gyártás megkezdése előtti tesztsütésekhez is.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Kenyérzamat Központ

Belgiumban, St. Vithben található ez a központunk, ahol a vásárlók, kutatók és a Puratos munkatársak egyaránt felfedezhetik a tökéletes kenyérízek világát. A központ a híres Kovásztárunknak is otthont ad.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!