Ciabatta

Ez az olasz specialitás, ami búzalisztből, vízből, élesztőből és sóból és - az eredeti recept szerint olivaolajjal - készül.  Ez a hozzávaló adja jellegzetesen lágy textúráját. Az olasz panini szenvics fő hozzávalója. 

1982-ben Arnoldi Cavallari molnár készítette el. A Franciaországi bagett-import monopolhelyzete fenyegette az olasz szendvicskészítés jövőjét. A Ciabatta Polesano oldotta meg az olaszok gondjait és azóta a világon széleskörben elterjedt. 

A tésztát ma tejjel is dúsíthatják. 

Puratos összetevők

Tigris Blue (komplex adalék)

Komplex sütőipari adalékanyag normál, fagyasztott és késleltetett technológiákhoz

Tigris White (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag kenyerek és zsemlefélék készítéséhez

Puravita Integrale (keverék)

Sütőipari keverék teljes kiőrlésű lisztből készült sütőipari termékek készítésére

Tigris Orange (komplex adalék)

Sütőipari adalékanyag zsemlefélék és finompékáruk készítésére

Sapore Othello (poralapú ízkovász)

Kovászkészítmény rozsból (szárított ízkovász)

Sapore Orfeo (poralapú ízkovász)

Savanykás karakterű, erősen rozsos jellegű, savakban gazdag, háttérben kakaóbab jegyeket finoman hordozó por alapú ízkovász

Sapore Traviata (poralapú ízkovász)

Kovászkészítmény rozsból (szárított rozskovász)

Derby Activ (adalék)

Sütőipari adalékanyag kenyerek és zsemlefélék készítéséhez, rövid kelesztési technológiákhoz

Sütőipari Szaktudás Központ

Lehetőségeket és eszközöket biztosít a vásárlók számára speciális sütőipari késztermékek elkészítéséhez és a gyártás megkezdése előtti tesztsütésekhez is.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!

Kenyérzamat Központ

Belgiumban, St. Vithben található ez a központunk, ahol a vásárlók, kutatók és a Puratos munkatársak egyaránt felfedezhetik a tökéletes kenyérízek világát. A központ a híres Kovásztárunknak is otthont ad.

Bővebben

Tájékozódjon összes szolgáltatásunkról!