Vendéglátás

Az élelmiszerszolgáltatások sikeres növekedésének támogatása érdekében az ügyfelek számára számos integrált megoldást kínálunk, alapul véve a gyorséttermekben és kávézókban tapasztalható legfrissebb fogyasztói tendenciák és attitűdök széles körű kutatásait. Ezen információk mellett az élelmiszer-szolgáltató cégek szorosan együttműködnek a Puratos céggel, és olyan helyzetben vannak, hogy akár teljesen új koncepciókat hozzanak létre a pékáruk, valamint cukrászati és csokoládé késztermékek tekintetében.

Extra finomságok

A táplálkozási szakértőkkel és műszaki tanácsadókkal együttműködve az ügyfelek biztosak lehetnek benne, hogy az ajánlott receptek tartalmazzák az összes szükséges táplálkozási értéket.

A késztermékek elkészítésén túl ügyfeleinket a költséghatékonyság megvalósításában is támogatjuk, akár egyszerűbb tárolásról, akár ipari gyártók részére való közvetítésről van szó.

Ha felkeltette kíváncsiságát, hogy a Puratos hogyan tudja támogatni a vendéglátószektor szolgáltatásait, kérjük, keresse fel  kapcsolattartónkat!

Vásárlóink

Vásárlóink

Ügyfeleink között a kézműves üzemektől az ipari cégeken át a szupermarketek és élelmiszeripari szolgáltatókig mindenki megtalálható. Értük dolgozunk

Bővebben

Tudjon meg még többet rólunk!

Szolgáltatások

Új termékkoncepciók kidolgozása az általunk ajánlott összetevőkkel, táplálkozási szakértőink szemináriumai

Bővebben

Tudjon meg többet cselekvési tervünkről!