Kiskereskedők

Szupermarketek

A Puratos exkluzív programokat fejleszt a világ számos vezető szupermarketjével együttműködve. Üzleti céljaik alapos feltérképezésével  tökéletes helyzetben vagyunk ahhoz, hogy a szupermarketekben működő üzemek munkáját segítsük: ami  bevételük növekedését eredményezi. A konyhakész megoldás részeként nem csak összetevőket készítünk elő számukra, hanem a leghatékonyabb gyártási folyamatok kifejlesztésére is törekszünk, akár boltban való, akár a viszonteladó üzletekben lévő gyártásról legyen szó.

Termék - kategória támogatás

A mai versenykörnyezetben érdemes a vásárlói igényekkel tisztában  lenni, hogy visszajáró vevőkkel számoljunk. Ezt szem előt tartva dolgoztuk ki az egyedi "termék-kategória" menedzsmentünket, ami a sütési kategóriák alapfogalmain alapul. Ennek segítségével képesek vagyunk olyan kategóriakezelési tanácsadást nyújtani, amely a legjobb termékválasztékot, az optimális gyártási folyamatot és termékmegjelenítést tartalmazza. 

Piaci igények felmérése

A fogyasztók tendenciáinak, attitűdjének, preferenciáinak és változó szokásainak felmérésével fény derült azokra a termékigényekre is, amiket a vevők kifejezetten hiányoltak. Amikor a kutatást végezzük, műszaki munkatársaink együttműködése volt segítségünkre abban, hogy az áruházvezetővel és az ügyfelekkel karöltve új, innovatív termékeket dolgozzunk ki és reagáljunk a felmerült piaci rések betöltésésre.

Támogatás

Végül, de nem utolsósorban marketing csapatunk támogathatja a szupermarketeket különféle koncepciókkal és reklámanyagokkal annak érdekében, hogy a termékek már a polcra kerülésük pillanatában hatást gyakoroljanak a vásárlókra. Ha többet szeretne tudni arról, hogyan segíthetünk Önnek, kérjük, keresse fel a kapcsolattartónkat!

Vásárlóink

Vásárlóink

Ügyfeleink között a kézműves üzemektől az ipari cégeken át a szupermarketek és élelmiszeripari szolgáltatókig mindenki megtalálható. Értük dolgozunk

Read more

Discover more About Puratos

Szolgáltatások

Új termékkoncepciók kidolgozása az általunk ajánlott összetevőkkel, táplálkozási szakértőink szemináriumai

Read more

Discover more About Puratos