Kézművesek

A közel 100 éves fennálásunk során több százezer kézműves üzemmel dolgoztunk együtt, hogy tovább fejlesszük üzleti tevékenységüket. A kenyérfélék, cukrászáru vagy csokoládé iránti szenvedélyük révén abban segítjük a kézműveseket, hogy minél több alapanyagot és összetevőt biztosíthassunk nekik. Ez a szoros együttműködés egyfajta ösztönző inspiráció, amely lehetővé teszi a friss ötletek találkozását az eredeti, hagyományos receptekkel és mindemellett az új késztermékek sikerét is magában hordozza. Munkánk során ügyfeleink a fő döntéshozók abban, hogy mely termékeinket választják és mit szeretnének felhasználni.

Közös szenvedély

81 Innovációs Központunkban az 463 technikai tanácsadónk közül néhányan örömmel fogadják ügyfeleinket és hogy megosszanak velük izgalmas, új kulináris ötleteket. Ezenfelül, a kézműves ügyfeleinket rendszeresen felkérjük, hogy csatlakozzanak a bemutatóinkhoz, amelynek célja, hogy betekintést nyerjenek tevékenységünkbe.

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne többet megtudni tevékenyégünkről és jövőbeli együttműködésünkről,  lépjen kapcsolatba velünk, vagy a területi termékszakértőnkkel!

 

Vásárlóink

Vásárlóink

Ügyfeleink között a kézműves üzemektől az ipari cégeken át a szupermarketek és élelmiszeripari szolgáltatókig mindenki megtalálható. Értük dolgozunk

Read more

Discover more About Puratos

Innovációs Központ

Innovációs központjaink új ötletek kifejlesztését, a fogyasztói trendek nyomon követését és a technológiák gyakorlati megvalósítását teszik lehetővé

Read more

Discover more About Puratos