Mottónk és Küldetésünk

A Puratosnál tudjuk, hogy az emberek világszerte egyre jobban figyelnek a vásárolt élelmiszereik minőségére. Emiatt környezetünk megfigyelése és elemzése alkotja csoportunk alapelvét azzal kapcsolatban ami meghatározza  jövőképünket, ami mellett cégünk hosszú távra elköteleződött. 

Mottónk

Hisszük, hogy az emberek egyre nagyobb fontosságot tulajdonítanak a minőségi élelmiszerek fogyasztásának.

Küldetésünk

Egyaránt ügyelünk fogyasztóink és a vásárlóink igényeire. Különféle technológiai újításokkal és tapasztalatokkal bővítjük eszköztárunkat, hogy hozzájáruljunk ügyfeleink üzleti sikereihez.

Célunk ügyfeleink bizalma. A nemzetközi jelenlétnek köszönhetően - hogy megismerhetjük a távoli tájak étkezési kultúráit és inspirációkat meríthetünk belőlük - szakmailag folyamatosan fejlődünk. 

Vásárlóinkkal és partnereinkkel folyamatos a kapcsolattartás, a legjobb késztermék elkészítése és értékesítése érdekében.

Mottónk, hogy a megoldások innovátor partnerei legyünk. Ez a folyamat állandó jelenlétet és odafigyelést kíván.  Módszereink és elveink segítik elérni kitűzött céljainkat.  Ez utóbbiak még abból a szempontból is hasznosak, hogy megnyerjük vásárlóink bizalmát. Az állandó minőség és a kiváló minőségű szolgáltatás biztosítása együtt jár egy különleges látásmóddal és meggyőződéssel. 

Logónk

Hitvallásunkat a mitológiai unikornis - mint az erkölcsösség és a bátorság szimbóluma - jelképezi.

Cselekvési tervünk

Cselekvési tervünk

A cselekvési tervünk a bizalomra épül, ami minden tevékenységünket áthatja. Ez teszi lehetővé azt, hogy megbízható partnerek legyünk az innovációban

Tovább olvasom!

Cégünkről bővebben