Innováció

A vásárlók igényeivel és elvárásaival ügyfeleink igényei is megváltoznak. Igyekszünk felkészülni és reagálni ezekre a változásokra folyamatos fejlesztéseinkkel.

Lépést tartani a kihívásokkal

Bármi legyen is az ügyfelünk igénye, a kihívást hatékonyan és magas szintű tapasztalati háttérrel közelítjük meg.  Akár a kizárólag a természetes(ebb) címkéjű termékeinkről van szó, akár olyan fejlesztésekről, melyek az íz, szerkezet, eltarthatósági idő vagy tápérték javításáról szólnak, kiemelt üzletfejlesztési csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll. Az innováció megbízható szakemberein keresztül világszerte több, mint 40 kutatóközponthoz, több mint 800 kutató, élelmiszer technikus és technikai tanácsadó hálózatát érik el, akik több mint 30 szabadalmazott termékcsalád fejlesztésén dolgoznak. Az innováció ösztönzéséhez a 2,2%-os támogatási befektetéssel járulunk hozzá, amit csak a kutatás-fejlesztés (K+F) szektornak biztosítunk.

Cselekvési tervünk

Cselekvési tervünk

A cselekvési tervünk a bizalomra épül, ami minden tevékenységünket áthatja. Ez teszi lehetővé azt, hogy megbízható partnerek legyünk az innovációban

Read more

Discover more About Puratos