Tegyünk ma egy jobb jövőért!

A Puratos termékfejlesztései során a fogyasztói igényekből indul ki. Az aktuális trendeket nyomon követve azt tapasztaltuk, hogy a növényi alapú táplálkozás trendje egyre népszerűbbé válik. A Puratos éppen ezért olyan növényi alapú megoldásokat dolgozott ki, melyek tej-, tojás- és vajmentesek. 

Nagyszerű ízű és textúrájú késztermékötletekkel szeretnénk inspirációt adni Önnek. Így nemcsak a fogyasztói igényeknek felelhetünk meg, hanem a bolygónkkal is jót teszünk!

Tegyünk ma egy jobb jövőért! Legyen növényi a jövő!

 

Növényi alapú termékeink

Állati tejszín helyettesítésére

Állati tejszín helyettesítésére

Növényi habalapunk kiváló laktózmentes alternatíva a tejszín helyettesítésére, ezenkívül az íz és a habtartás szempontjából is nagyszerű választás.

Vaj helyettesítésére

Vaj helyettesítésére

A speciális zsiradékunk felhasználásával készült késztermék ízélményben a vajhoz hasonló, azonban annál sokkal könnyebben kezelhető és kitűnő ár-érték arányban is.

Tojás helyettesítésére

Tojás helyettesítésére

Megoldásunkkal nem kell tojással dolgoznia, helyette egy könnyebben kezelhető, állandó minőségű terméket ajánlunk növényi összetevőkből.

A növényi eredetű nem jelenti azt, hogy allergénmentes is. Kérjük, ellenőrizze a termék technikai adatlapját az allergénekre vonatkozó információkért.