Barackos gyümölcstorta túróval

Elkészítés

Gyúrjuk össze a linzer tészta alapanyagait, majd nyújtsuk ki 4 mm-re, és 22 cm átmérőjű tortakarikával vágjunk ki a tésztából egy lapot, és süssük előre 180⁰C-os sütőben! Amikor kisült és kihűlt a linzerlap, Spraylixel (leragadásgátló spray) fújjuk ki a tortakarikát, helyezzük a linzerlapra, és simítsuk bele a receptben szereplő túrótölteléket! Kívülről befelé haladva, kőröket rajzolva töltsük be a gyümölcstöltelékeket a túró töltelék tetejére! A karika szélétől kb. 1 cm-re kezdjük a Topfil Sárgabarackkal. Figyeljünk arra, hogy a gyümölcstöltelékek között legalább 1-1 cm hely maradjon! Keverjünk omlós tésztát a receptben megadott Tegral Satin Natúr-ból, majd töltsük be a tésztát a gyümölcstöltelékek között meghagyott 1-1 cm helyre! Süssük 180°C-on 40-50 percig! Amikor kisült, kenjük le a torta felületét Miroir Natúr tükörzselével!


Megjegyzés

Nehézségi fokozat:  

Egy könnyed desszert, amelyben harmonikusan keveredik a friss túró és a barack íze.