Zselés-fehércsokis bevonó: Melegítsük fel a tejet a glükózsziruppal 85°C-ra, majd öntsük rá a B Blanc X605/G fehér csokoládéra. Keverjük hozzá az előáztatott zselatin lapokat és a Miroir Natúrt. Kézi mixer segítségével keverjük simára és buborékmentesre. Fóliázzuk le és hagyjuk 24 órát állni felhasználás előtt szobahőmérsékleten.
Linzerkorong: Az összetevőkből gyúrjunk linzer tésztát. Nyújtsuk ki 4 mm vastagságúra, szúrjuk ki 14 cm-es tortakarikával és süssük meg 180ºC-on.
Piskótalapok: Az összetevőkből készítsünk piskóta lapokat. Sütés után szúrjunk ki 14 cm-es tortakarikával a lapokat.
Túrókrém: Habosítsuk fel a Festipak-ot a Deli Quark-al.
Túrókrémes korong: Helyezzük el a piskóta lapot a Spraylix-el kifújt 14 cm-es tortakarika aljára, majd nyomózsák segítségével töltsük meg túrókrémmel 2 cm vastagon. Helyezzük rá a másik piskóta lapot és tegyük be a fagyasztóba.
Barackkrém: Öntsük egybe a Festipak-ot és a Chantypak-ot és alacsony sebességen készítsünk belőlük laza habot. A Classic Sárgabarackot oldjuk fel a vízben, keverjük hozzá a Bavarois Natúrt, majd a hab hozzáadásával keverjük ki a Barackkrémet.
Torta: A sütőpapírral körbevont 18 cm-es tortakarikát, félig töltsük be a Barackkrémmel, majd nyomjuk bele a fagyaszto túrókrémes korongot, amíg a felületet teljesen el nem lepi a krém. Végül a tetejére helyezzük rá a linzer korongot és tegyük fagyasztóba. Bevonás előtt vegyük ki a fagyasztóból a félkész krémtúrós-barackos tortát, fordítsuk a linzer koronggal lefelé, távolítsuk el a tortakarikát majd helyezzük gitterrácsra. Melegítsük 30°C-ra a zselés-fehércsokis bevonót és vonjuk be vele a tortát.
Dekoráció: Díszítsük a tortát temperált Belcolade csokoládéból készített csoki spirállal, csoki négyzettel és friss barackkal.
Nehézségi fokozat: