Amberie

Összetevők

Összetétel

  1. Massza
  2. Bevonó
  3. Dekoráció
  4. Befejezés

Technológia

Massza
A Mimetic 32 különleges sütőipari zsiradékot a Belcolade Amber csokoládét, az olajat és a glükózt melegítsük 45°C-ra, adjuk hozzá 40°C-nál a tojást, végezetül keverjük a Tegral Satin Natur keverékhez és a Summum Pisztáciához. Öntsük papírral bélelt 60 x 20 cm-es keretbe és 25-30 perc alatt süssük 170°C-on készre.

Bevonat
A Belcolade Amber csokoládét és a Carat Decorcrem White krémbevonót melegítsük össze 40°C-on. Majd a kihűlt terméket vonjuk be.

Dekoráció
A Carat Decorcrem White krémbevonót zöld színű ételfestékkel színezzük meg és a kihűlt terméket dekoráljuk.

Befejezés
A felszeletelt terméket díszítsük pisztáciával.

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek