Amber tekercs

Technológia

Leírás

Készítsük el a piskótát: A piskóta összetevőit tegyük egy keverő tálba és keverjük 7 percig közepes fokozaton. Kenjünk három 35x25 cm méretű, 3 mm vastagságú lapot belőle. Süssük 220°C-on 3-5 percig. 

Készítsük el a krémet: A tejből, a cukorból és a CPT pudingporból főzzünk pudingot, majd adjuk hozzá a Belcolade Amber fehér csokoládét és hűtsük ki. A kikevert Aristo Cream margarinhoz adjuk hozzá a csokoládés pudingunkat és egyneműsítsük a kettőt. A bevonó összetevőit a mogyoró kivételével melegítsük össze, majd adjuk hozzá a mogyorót is. 

A késztermék felépítése: Egy piskótalapot kenjünk meg 100 gramm  Deli Caramel töltelékkel, majd 160 gramm csokoládés krémmel, tekerjük fel és tegyük a hűtőbe. Dermesztés után vágjuk fel 3 cm méretű darabokra. Végezetül mártsuk a már elkészített bevonóba. A tetejét dekoráljuk Belcolade Amber csokoládé díszekkel.


Igény

  • Valódi belga csokoládé

Tudjon meg többet!

Kapcsolódó receptek